Voluntaris

A vosaltres.

Els voluntaris sou la part més important de la cursa. Que el corredor se senti acompanyat durant els 20 km d’un dia de neu, fred, i boira, ajuda a trobar la calor i el caliu necessari per arribar a meta. Vosaltres sou els valents de la cursa que sota la neu la pluja i el fred, espereu que passi l’últim corredor per tornar a la plaça. Ens sentim plenament recolzats per vosaltres i no us volem fallar, del primer a l’últim sou la clau de l’èxit de la vostra cursa. Esperem poder arribar a moltes més edicions junts, malgrat que en moments les forces defalleixin, sentim la vostra presència a prop. Sou els primers ambaixadors de la cursa, els qui la viviu més de prop i intensament, i qui després en parla durant tot el dinar amb un esperit de joia brutal.

Moltes gràcies a tots i totes, del primer a l’últim, del més gran al més petit.

“Procureu deixar aquest món una mica millor de com l’heu trobat, i quan us arribi l’hora de la mort, podreu morir feliços pensant que no heu malgastat el temps sinó que heu fet tot el que heu pogut.”

Tots aquells que vulgueu ser voluntaris i donar-nos un cop de mà el dia de la cursa, el 9 de febrer del 2019 només heu d’omplir aquest formulari: