Voluntaris

A vosaltres.

Els voluntaris sou la part més important de la cursa. Que el corredor se senti acompanyat durant els 20 km d’un dia de neu, fred, i boira, ajuda a trobar la calor i el caliu necessari per arribar a meta. Vosaltres sou els valents de la cursa que sota la neu la pluja i el fred, espereu que passi l’últim corredor per tornar a la plaça. Ens sentim plenament recolzats per vosaltres i no us volem fallar, del primer a l’últim sou la clau de l’èxit de la vostra cursa. Esperem poder arribar a moltes més edicions junts, malgrat que en moments les forces defalleixin, sentim la vostra presència a prop. Sou els primers ambaixadors de la cursa, els qui la viviu més de prop i intensament, i qui després en parla durant tot el dinar amb un esperit de joia brutal.

Per vosaltres i perquè us ho mereixeu, aquest any també hi haurà un Sopar de Gala el dissabte 11 de febrer de 2018. Teníem ganes de poder gaudir de la companyia de tots plegats sense estar tan cansats com el dia de la cursa, i de recordar els moments que ens han donat aquests 6 anys de santRUNmon, què es diuen ràpid però donen per molt!

Moltes gràcies a tots i totes, del primer a l’últim, del més gran al més petit.

“Procureu deixar aquest món una mica millor de com l’heu trobat, i quan us arribi l’hora de la mort, podreu morir feliços pensant que no heu malgastat el temps sinó que heu fet tot el que heu pogut.”

Si enguany també teniu ganes de col·laborar amb la santRUNmon podeu omplir el següent formulari:

*Aquest espai i formulari és exclusiu pels voluntaris que assistiran el dia de la cursa. El formulari és individual.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte a: santrunmon@gmail.com

Amb la col·laboració: 

 

 

 

Anuncis